• info [at] pegasus-xanthi.gr
  • Κλεμανσώ 10

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, αγώνα Ατομικής χρονομέτρησης σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και τον τοπικό Σύλλογο ΠΗΓΑΣΟ Ξάνθης. Οι αγώνες θα γίνουν στο νομό Ξάνθης-Δράμας, με εκκίνηση και τερματισμό τον Δαφνώνα. Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 12 Ιουνίου αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών Ώρα εκκίνησης 12:00 ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 12:00 από το ΔΑΦΝΩΝΑ – Νεοχώρι – προς Παρανέστι – επιστροφή δια της ιδίας οδού και τερματισμός στο ΔΑΦΝΩΝΑ. Οι αποστάσεις ανά κατηγορία αναφέρονται παρακάτω.

Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό και η σειρά θα βγει ύστερα από κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη 10/6/21. Θα ανακοινωθεί αμέσως μετά και το ακριβές ωριαίο πρόγραμμα.

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ – Km. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 3 km ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 4 km ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 6 km ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 6 km ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 6 km ————————————————————— ΠΑΙΔΕΣ 13 km ΝΕΑΝΙΔΕΣ 13 km ΓΥΝΑΙΚΕΣ 13 km ΕΦΗΒΟΙ 20 km ΜΑΣΤΕΡΣ 30 km ΑΝΔΡΕΣ 30 km

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: ΏΡΑ 18:00 ΔΑΦΝΩΝΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας θα ξεκινάει η επόμενη.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2021. Επίσης σας εφιστούμε την προσοχή ότι κάθε αθλητής θα πρέπει να επιδεικνύει στη γραμματεία των αγώνων το δελτίο του μαζί με την Κάρτα Υγείας του. Κανένας αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει αν έχει δελτίο αλλά δεν έχει την κάρτα Υγείας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση συμμετοχής ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το έντυπο που στέλνει η Ένωση προς αυτό το σκοπό και να αναγράφεται ο προπονητής και ο εκπρόσωπος της ομάδας, καθώς το κινητό τους και το email τους. Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας. Η δήλωση συμμετοχής θα αποστέλλεται σε μορφή excel όπως ακριβώς είναι συνημμένη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε pdf, φωτογραφία ή άλλη μορφή σκαναρισμένη κλπ, με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία. Εάν δεν είναι πλήρης δεν θα γίνεται αποδεκτή. Ορίζεται παράβολο συμμετοχής ανά αθλητή 20 ευρώ το οποίο θα καταβάλλεται εφάπαξ από τα σωματεία με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR1901710750006075040030796

Το ποσό αφορά τη συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες της χρονιάς. Η καταβολή των χρημάτων αυτών θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής του εκάστοτε αγώνα. Οι πληρωμές θα γίνονται αυστηρά μόνο μέσω τραπέζης. Καμία πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή με μετρητά πριν τον αγώνα ή και επί τόπου. Στην περίπτωση που η ομάδα δεν έχει καταβάλει το αντίστοιχο ποσό για τις συμμετοχές της ομάδος της δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες. Το αντίγραφο της κατάθεσης θα αποστέλλεται στην Ένωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του Σωματείου. Οι καταθέσεις των χρημάτων θα γίνονται συνολικά από τα σωματεία για όλους τους αθλητές τους. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναφέρεται υποχρεωτικά το όνομα του σωματείου και θα αναγράφονται σε λίστα τα ονόματα των αθλητών, μεμονωμένες καταθέσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ: Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 10:30 την ημέρα των αγώνων. Τους αριθμούς παραλαμβάνει ο δηλωμένος εκπρόσωπος ομάδας και ΜΟΝΟ αυτός (λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου ΕΟΠ), αφού προσκομίσει τα δελτία των αθλητών και τις Κάρτες Υγείας τους. Κατά τον έλεγχο των δελτίων οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει επίσης να προσκομίζουν την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υπογραφεί από τον αρχηγό της ομάδας. Η υπεύθυνη δήλωση θα λέει ότι τα μέλη της αποστολής του σωματείου και ο συνοδός είναι γνώστες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ε.Ο.Π. και οφείλουν να το τηρούν στον αγωνιστικό χώρο και στους λοιπούς χώρους της διοργάνωσης. (σχετική δήλωση επισυνάπτεται). Τα έντυπα αυτά θα πρέπει να κατατεθούν στον Υπεύθυνο covid-19 των αγώνων, ο οποίος θα βρίσκεται πλησίον της Γραμματείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα rapid test εντός 24ωρών ή μοριακού τεστ εντός 48ωρών. Σας γνωρίζουμε ότι στον χώρο της εκκίνησης θα παρευρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου οι συμμετέχοντες των αγώνων να μπορούν να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ rapid test.

Τα Σωματεία να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ: Προσέλευση αθλητών έως και 15΄λεπτά πριν την εκκίνησή τους, και αφού έχουν ολοκληρώσει τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού τους.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Το Τεχνικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο της εκκίνησης στις 11:00 την ημέρα του αγώνα, και η συμμετοχή περιορίζεται αυστηρά και ΜΟΝΟ σε έναν συνοδό ανά ομάδα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ: ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΜΑΣΤΕΡΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ : 7,93 μ. ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : 7,01 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΝΚΟΡ. : 6,10 μ. (ρυθμιζόμενο) ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ & ΜΙΚΡΑ : 5,69 μ. (ρυθμιζόμενο)

ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ: Επιτρέπεται η συνοδεία αθλητών, για όλες τις κατηγορίες, πλην Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι. Κάθε συνοδευτικό όχημα αθλητή, θα φέρει διακριτικά που θα παραλάβει από τη Γραμματεία των αγώνων. Θα συνοδεύει έναν αθλητή, και αφού αυτός ολοκληρώνει την προσπάθειά του, θα μπορεί να συνοδέψει άλλον αθλητή. Δεν επιτρέπονται αναστροφές οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, σε οποιοδήποτε σημείο, πλην της αναστροφής των αθλητών που συνοδεύουν, με κίνδυνο αποβολής του οχήματος αυτού. Ο αρχηγός της Ομάδας, θα προσκομίσει έγγραφο με τα ονόματα των οδηγών και τους αριθμούς κυκλοφορίας των συνοδευτικών οχημάτων. Ο Αλυτάρχης μπορεί (για λόγους ασφαλείας) να απαγορεύσει τη συνοδεία, εάν ο οδηγός και/ή οι συνοδοί δεν διαθέτουν ανάλογη εμπειρία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος Νικητής Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα 2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα 3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα 4ος,5ος,6ος Διπλώματα ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Πλησίον του τερματισμού, αμέσως μετά τον τέλος των αγώνων.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: (θα ανακοινωθεί) ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΩΝΑ: (θα ανακοινωθεί) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: 1. Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσης προκήρυξης των αγώνων. 2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα των αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Χάρτης-Υψομετρικά, Δηλώσεις συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση συνοδού ομάδος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΜΑΣΤΕΡ https://www.strava.com/routes/2830060533372516658

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΟΙ https://www.strava.com/routes/2830059996368490532

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ https://www.strava.com/routes/2830059066655004708

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ https://www.strava.com/routes/2830058256881996836

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ https://www.strava.com/routes/2830057342257788894

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ https://www.strava.com/routes/2830057006761783262

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, αγώνα Αντοχής, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και τον τοπικό Σύλλογο ΠΗΓΑΣΟ Ξάνθης. Οι αγώνες θα γίνουν στην Ξάνθη με εκκίνηση και τερματισμό την Σταυρούπολη. Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Κυριακή 13 Ιουνίου Α. Αγώνας Αντοχής 102 χλμ. Ανδρών-Εφήβων – 76 χλμ. Μάστερς ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 11:00 η κατηγορία Ανδρών-Εφ, 11:10 οι Μάστερς από την Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά, (επί 2 κύκλους οι Μάστερ-Έφηβοι, επί 3 οι Άνδρες) επιστροφή Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

Β. Αγώνας Αντοχής 50 χιλ. ΠΑΙΔΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 15:00 από την Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά, Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: ΏΡΑ 17:00-17:30

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο).

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR1901710750006075040030796

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ COVID-19 Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι κατά τη διάρκεια της άσκησης. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα rapid test εντός 24ωρών ή μοριακού τεστ εντός 48ωρών.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ: Προσέλευση αθλητών ανά Σωματείο, με σειρά που θα ανακοινωθεί, το αργότερο έως και 15΄λεπτά πριν την εκκίνησή τους, και αφού έχουν ολοκληρώσει τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού τους.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Το Τεχνικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο της εκκίνησης στις 09:00 την ημέρα του αγώνα, και η συμμετοχή περιορίζεται αυστηρά και ΜΟΝΟ σε έναν συνοδό ανά ομάδα.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ισχύει η εγκύκλιος της Τ.Ε. της Ε.Ο.Π. 3/2020 σχετικά με τον εξοπλισμό των αθλητών των μικρών κατηγοριών (ποδήλατα, ενδυμασία κλπ.) Θα πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος 15΄ πριν την εκκίνηση, με κίνδυνο αποκλεισμού αθλητών, με εξοπλισμό όχι σύμφωνο με τους Κανονισμούς και τις εγκυκλίους της ΕΟΠ.

ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ: ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΜΑΣΤΕΡΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ : 7,93 μ. ΠΑΙΔΕΣ : 7,01 μ.

ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ: Επιτρέπονται αυτοκίνητα συνοδείας, για όλες τις κατηγορίες. Κάθε συνοδευτικό όχημα ομάδος, θα φέρει διακριτικό νούμερο που θα παραλάβει από τη Γραμματεία των αγώνων με σειρά που θα καθοριστεί ύστερα από κλήρωση που θα γίνει μετά το τεχνικό συνέδριο. Ο αρχηγός της Ομάδας, θα προσκομίσει έγγραφο με το όνομα του οδηγού και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Ο Αλυτάρχης μπορεί (για λόγους ασφαλείας) να απαγορεύσει τη συνοδεία, εάν ο οδηγός και/ή οι συνοδοί δεν διαθέτουν ανάλογη εμπειρία. Για τη σειρά των αυτοκινήτων και όσα αφορούν τα οχήματα ακολουθίας άρθρα κανονισμών ΕΟΠ 2.3.015 έως 2.3.022.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Τ.Ε. ΕΟΠ – 3/2020, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ και Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Τ.Ε. ΕΟΠ – 5/2020 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα 2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα 3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα 4ος,5ος,6ος Διπλώματα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Πλησίον του τερματισμού, αμέσως μετά τον τέλος των αγώνων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ. ΠΟΙΝΕΣ: Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI. ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ: (θα ανακοινωθεί) ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣΤΕΡΣ: (θα ανακοινωθεί) ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΩΝΑ: (θα ανακοινωθεί) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Χάρτης-Υψομετρικά, Δηλώσεις συμμετοχής, έντυπο covid-19, υπεύθυνη δήλωση συνοδού ομάδος.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ https://www.strava.com/routes/2825382234487378086

Περισσότερα: https://epsmath.gr/2021/06/01/prokiryxi-prot-dromoy-epsmath-12-13-6-2021-xanthi/